Speciale scholingsavond voor handbalkeepers en keeperstrainers

Wanneer:
19 januari 2016 @ 19:15 – 21:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2016-01-19T19:15:00+01:00
2016-01-19T21:00:00+01:00
Waar:
Sporthal de Hoepel
Het Paddenpad 6
5446 BZ Wanroij
Nederland
Contact:
Gerold van den Hoogen

Op 19 januari wordt er om 19:15 uur een speciale scholingsavond gehouden voor keepers en keeperstrainers, coaches en andere belangstellenden (19:00 uur aanwezig).

Onder leiding van Tonio van Rhee, Technisch Coördinator & Coördinator Keepers van de Carmel Handbalschool Salland en NHV docent HT3, zullen alle basistechnieken en de visie van de CHS m.b.t. het keepersvak aan bod komen onder het motto: “Hoe keepers op te leiden”. We hopen met deze scholingsavond voor de belangstellenden de kennis over het keepersvak te vergroten.

Tonio van Rhee

Het beleid van de CHS is gericht op het aanbieden van een zo compleet mogelijk trainingsaanbod waarin alle gebieden vertegenwoordigd zijn. Techniek, tactiek en fysiek bijvoorbeeld. Maar wat te denken van sociaal en mentaal. Allemaal pijlers die even zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van talent. Het training geven bij de CHS is uniek omdat alle speelsters een enorme drive hebben en er echt voor gaan. Niet alle deelnemers hebben evenveel talent, maar de motivatie en gedrevenheid komt wel overeen. Iedere speler heeft de droom het maximale uit haar handbalcarrière te halen. Als ik een bijdrage mag leveren aan het realiseren van die droom is dat een grote voldoening waar ik achteraf met plezier op terug kijk. Veel speelsters die ik vroeger getraind heb, spelen nu bij grote clubs als Dalfsen, DOS en E&O. Een aantal hebben zelfs het nationale team gehaald. Wat wil je dan als trainer nog meer? Prachtige herinneringen heb ik overgehouden aan de verschillende stages. Vooral die in Denemarken staan nog vers in mijn geheugen. Wat een sfeer en beleving kennen ze daar! De groei van de spelers tijdens zo’n week is ook enorm.

Deelname: alle HVW keepers zondermeer, overige belangstellenden kunnen zich opgeven bij TS@hvwanroij.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.