EK-kwalificatieduel in Ahoy afgelast wegens Coronavirus

Wanneer:
29 maart 2020 @ 16:00 – 17:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-03-29T16:00:00+02:00
2020-03-29T17:30:00+02:00
Waar:
Ahoy
Rotterdam
EK-kwalificatieduel in Ahoy afgelast wegens Coronavirus @ Ahoy

De EK-kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands Dames Handbalteam en Spanje is afgelast wegens het coronavirus. De wedstrijd zou gespeeld worden voor een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Ook de wedstrijd in Spanje van 25 maart is geannuleerd. In de eerste week van juni worden de wedstrijden ingehaald. De EHF heeft deze week aangemerkt als extra interlandweek. De exacte speeldatum en locatie worden later bekendgemaakt.

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Er zijn nieuwe maatregelen voor evenementen getroffen, evenementen met meer dan 100 mensen worden in heel Nederland afgelast. Deze maatregel geldt tot ten minste 31 maart. Om deze reden kan de wedstrijd tussen Nederland en Spanje in Rotterdam Ahoy niet doorgaan.

Algemeen directeur Sjors Röttger over de afgelaste wedstrijd: “Het is ontzettend jammer dat de wedstrijd op dit moment niet door kan gaan. Maar gezondheid gaat voor alles en de opgelegde maatregelen volgen wij op.”

Alle fans die een kaartje hebben gekocht voor de wedstrijd worden zo snel mogelijk geïnformeerd over de gevolgen van de afgelasting.

EK-kwalificatieduel in Ahoy afgelast wegens Coronavirus

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.