2019 was een fantastisch handbaljaar

Het jaar waarin HVW geschiedenis schreef door voor het eerst de Brabantse bekerfinale te spelen en te winnen. Het jaar ook waarin het voor de eerste keer een serieuze gooi deed naar de hoofdklasse. Dat het deze keer op doelsaldo net niet lukte deed het verlangen alleen maar harder branden en de motivatie om het volgende keer via een kampioenschap te behalen is alleen maar versterkt. Het jaar ook waarin de oranje heren zich kwalificeerde voor het Europees kampioenschap en het jaar waarin de oranje dames hun 3e WK finale op rij speelden en voor de eerste keer wonnen. Nederland is wereldkampioen en handbal is daardoor overal op TV hot news. Ook de rest van Nederland heeft gezien dat handbal een flitsende en fantastische sport is.

De handbalvooruitzichten voor 2020 zijn ook prima. Op 6 januari begint het EK voor heren. Begin april maken we de sportieve balans op voor de zaalcompetitie en hopen we op meerdere clubkampioenen. Eind juli gaan onze oranje dames weer schitteren op de Olympische spelen en vervolgens in december weer op het EK.

Handbal boeit, groeit en bloeit. Handbal is er voor de kleintjes, voor volwassenen maar ook voor ouderen (walking handbal) en voor mensen met een lichamelijke beperking (rolstoel handbal). Handbal speel je in de zaal en in de zomermaanden is er de beachhandbal variant. Mocht je het nog niet spelen dan is het nu tijd om het te gaan doen. Komt gerust eens langs want we staan altijd open voor nieuwe handballers.