Wedstrijdverslag HVW DC1 – DOS/Olympia DC1

Zondagmiddag hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen het combinatieteam van Dos’80 uit Heesch en Olympia’89 uit Oss.

De eerste helft begon moeizaam voor ons en het duurde lang voor dat we konden scoren. Daarna ging het beter en gingen we met een 12-2 voorsprong de rust in.

In de tweede helft verdedigden wij heel goed. De tegenstanders kwamen bijna niet meer door onze verdediging heen. Ook de aanvallen gingen goed. De eindstand was 24-4 voor ons.

Onze volgende wedstrijd is op zondag 19 Januari om 11:25 uur hier thuis tegen The Flyers. Kom gerust kijken. Groetjes C1