Wedstrijdverslag Bergeijk DS2 – HVW DS2

Zondag 29 september ging voor ons de competitie van start. De eerste wedstrijd werd gespeeld in Bergeijk. De sfeer zat er meteen al goed in en na een gezamenlijke warming up waren we klaar om te gaan knallen.

De eerste minuten hadden we meteen de smaak te pakken en liepen we uit naar een 1-5 voorsprong. Verdedigend stonden we goed waardoor Bergeijk lastig tot scoren kwam. Aan de andere kant konden wij de gaatjes nog vinden waardoor we de rust in gingen met een voorsprong van 4-9.

Met afspraken die gemaakt zijn in de rust begonnen we aan de tweede helft. Het tempo zat er nog steeds goed in en beide teams hadden de verdediging goed staan waardoor het moeilijk tot scoren kwam. De vermoeidheid begon toe te slaan, maar we hebben ons goed verweerd en nog een paar punten kunnen scoren. We hebben hard gewerkt met als beloning een overwinning van 9-14.

Volgende week zondag 6 oktober spelen we om 14:10 voor eigen publiek.