Wedstrijdverslag Bergeijk DC1 – HVW DC1

Wij hadden zaterdag 23 november onze wedstrijd gespeeld tegen Bergeijk DC1.
In het begin van de wedstrijd speelden we met weinig tempo en veel balverlies waardoor het een beetje gelijk op liepen. Onze verdediging was niet heel sterk. Hierdoor krijgen we veel goals tegen. We gingen de rust in met 9-15 voor ons.

In de rust kregen we nog onze laatste tips en verbeterpunten. De 2e helft ging een stuk beter. We stonden sterk in de verdediging en met de aanval werd er veel op tempo gespeeld, zo konden we meer scoren. We hebben de wedstrijd gewonnen met 17-29. We vonden het een leuke en sportieve wedstrijd en hebben ervan genoten.

Onze volgende wedstrijd spelen we op 1 december tegen Swift om 12.30 in Wanroij. Hopelijk tot dan !! Groetjes de C1