Lambert Willems overleden

Eerder deze week ontvingen wij het droevige bericht dat Lambert Willems afgelopen dinsdag 23 juli op 73-jarige leeftijd is overleden. Lambert was tot enkele jaren geleden een vaste vrijwilliger in de kantine van de sporthal. Als echte sportliefhebber was Lambert graag onder de sporters.

Enkele jaren terug moest Lambert zich volledig gaan focussen op zijn strijd tegen kanker. Deze was oneerlijk en geheel niet terecht. Hij wilde nog graag verder maar verloor helaas dit gevecht.

We wensen aan alle nabestaanden, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies.