Wedstrijdverslag HVW DS1 – Bergeijk DS1

Zondagochtend 12 uur stonden we paraat om eindelijk weer eens punten te pakken. Dit was hard nodig omdat Bergeijk één plaats onder ons stond met maar één punt verschil. Onze geblesseerde teamgenoten hadden een traktatie met veel vitamientjes gemaakt. Dit zou ons de punten bezorgen. In het begin liep het gelijk op 1-1, 1-2, 2-2 uiteindelijk kwamen wij toch tot voorsprong. Bergeijk ging een ander systeem spelen waarbij de keeper het veld verliet en er een extra veldspeler bij kwam. Dit resulteerde weer in wat tegen goals, ruststand 11-10.

In de tweede helft hadden we het systeem onder de knie en halverwege de tweede helft liepen we verder uit. Karlijn gooide net voor het eindsignaal de bal op doel, maar zoals de scheids zei ‘volgens artikel 9.1 telt een doelpunt niet als de tijd al verstreken is’. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de punten waren binnen bij de eindstand 16-12!

De vitamientjes hebben geholpen! Komende week vieren wij carnaval dus dan spelen we geen wedstrijd.