Wanroijse finale in Heythuysen

Onze Wanroijse jeugd was afgelopen zaterdag goed vertegenwoordigd op het Pinkstertoernooi in Heythuysen. De E-jeugd, D1 en 2 en de Dames C1 gingen op gras de sportieve strijd aan met leeftijdsgenoten uit Nederland en Duitsland.

Een Wanroijse delegatie was vrijdag al richting Heythuysen vertrokken om kwartier te maken en voorbereidingen te treffen. Gezien de stormachtige weersomstandigheden waren een paar extra lange en stevige tentharingen geen overbodige luxe.

Hoewel de zaterdag bewolkt en winderig was bleef het de hele speeldag droog. De Wanroijse teams deden het prima. De D1 en D2 waren beide winnaar geworden van hun poule en speelden dus tegen elkaar in de finale. Deze werd gewonnen door de D2. De E-jeugd werd 3e en de C1 5e.

Na de prijsuitreiking in de grote tent ging iedereen door naar het Wanroijse tentenkamp waar de barbecue al warm was gedraaid. Daar werd alle verspeelde energie en de lege maagjes weer aangevuld met eten en drinken. Er werd gedanst op muziek en nagepraat over de dag. Tegen de avond kwamen de chauffeurs voor de terugreis van de jongste jeugd.

De oudere jeugd mocht nog een nachtje blijven om aan het avondprogramma in de grote feesttent deel te nemen. Na een korte en gelukkig droge nacht begon de zondag met veel zon en een lekker ontbijtje. Vervolgens werden alle tenten en spullen weer opgeruimd om tegen een uur of 11 naar Wanroij terug te rijden. Moe en voldaan zullen de meesten thuis op de bank zijn neergestreken om de geringe hoeveelheid nachtrust aan te vullen.

Op Facebook vind je nog meer foto’s en video’s.