Lido DS1 – HVW DS2

Midden in de nacht, om 7:30 stonden wij dames 2, toen iedereen nog lekker op 1 oor lag, al te poseren voor de team- en tenuefoto’s. Eri en Karin vroeg uit hun bedje om ons op de foto te zetten. Bedankt he! Visagisten en kapsters werden opgetrommeld om ons er op dit tijdstip mooi uit te laten zien!

We werden uitgezwaaid door de moeder ganzen van ons team. Op na Heeze. Eenmaal aangekomen werden de beentjes in de frisse buitenlucht vast losgegooid. Omdat we al in het tenue waren konden we zo het veld op. Met een goede warming-up konden we fel starten aan de wedstrijd. We startten sterk en lieten de tegenstander zien dat we niet voor niets zo vroeg uit ons bedje zijn gekomen. Door klein dipje in eerste helft gingen we met 1 punt voorsprong de rust in.

Door een motiverende positieve speech van onze coach gingen we vol power de tweede helft in. De verdediging zat dicht gemetseld. De tegenstander raakte wat van slag waardoor we weer de voorsprong konden vergroten. We hebben goed samengewerkt als team. Onze keep stond mega te keepen! Verdedigend zat dicht. Mooie acties in de aanval, en gelukkig konden we de 2 puntjes weer mee terug nemen naar Wanroij.

Op naar de kantine waar we het verdiende drankje(s) hebben gedronken. Tot volgende week. Dan spelen we tijdens kamp in Boxtel. Natuurlijk zijn jullie welkom om ons aan te moedigen.