HVW DS1 – Helios ’72 DS1

Zondag 8 oktober 2017, de dag dat we nu echt het gehele nieuwe tenue mochten gaan showen. Eerst nog even foto’s maken (hoort er natuurlijk ook bij) en daarna omschakelen en focussen op de wedstrijd tegen Helios uit Uden.

Het beloofde een pittige pot te worden en spannend tot het einde. We begonnen verdedigend sterk, aanvallend wat minder wat resulteerde in een 6-6 ruststand. Niks aan de hand zou je zeggen. 

De 2e helft startte we goed met gelijk 2 doelpunten voor ons. Onze keepster Yvon heeft heel wat mooie ballen uit de goal weten te houden, waardoor we richting het eindsignaal met 11-10 voor stonden. Helaas hebben we deze voorsprong niet slim genoeg uitgespeeld, waardoor in de laatste seconde nog een bal van Helios vol in de kruising ging en we uiteindelijk 11-12 verloren. Je kunt er heel veel van zeggen, maar het is gewoon ontzettend balen!! Nu koppies weer omhoog en op naar de volgende wedstrijd. We gaan er voor zorgen dat we in de aanval net zo’n goed team worden als we verdedigend zijn! 

Zaterdagavond om 19.00 spelen we onze volgende wedstrijd in Helmond tegen Swift.