Wedstrijdverslag HVW HS1 – Apollo HS2

Apollo uit Son mocht afgelopen zaterdagavond in Wanroij hun krachten meten met het eerste herenteam van HVW.

De wedstrijd begon voorspoedig en de score werd geopend door HVW waarna Apollo de aansluitingstreffer maakte. Kort daarop scoorde HVW hun 2e en 3e doelpunt. Apollo bleef wel volgen maar met een rendement van 1 op 2, dus van 4-2 naar 8-4 enz. Bij rust was het al 18-9 voor HVW.

De tweede helft was niet veel anders; de Wanroijse aanvallen liepen soepel en solide, die van Apollo minder doeltreffend. Dat de Wanroijse mannen niet alleen afhankelijk zijn van de – overigens prima spelende – oude garde lieten goalie Ruben en opbouwer Roy zien. Ze gaven allebei hun visitekaartje af aan coach Ton en liet de jongens van de Sprint alle hoeken van het veld zien.

De eindstand van 34 – 17 deed recht aan de krachtverhoudingen. De Wanroijse heren hebben na 3 wedstrijden de volle 6 punten net als Internos uit Etten-Leur en BeDo uit Beek & Donk. HVW voert de ranglijst aan op basis van het betere doelsaldo (+45, +23, +18)

Dinsdagavond wordt eerst in de Landelijke Bekercompetitie gespeeld tegen tweede divisionist Rapiditas uit Weert waarna er zaterdagavond 26 oktober in Best de volgende competitiewedstrijd wordt gespeeld tegen middenklasser Aristos HS1.