Wedstrijdverslag HVW D1

Hallo, ik ben Eline Thijssen en ik speel bij HVW D1.

Afgelopen zondag was ik aanvoerder bij onze eerste wedstrijd in de D1. Om half 11 vertrokken we naar Geldrop want we moesten spelen tegen HCG D1.  Het was wel weer even wennen na de vakantie.

Dit was ook de eerste wedstrijd in onze nieuwe tenues. Het was een hele spannende wedstrijd. De ruststand was 6-6. We waren even goed.

In deze wedstrijd hebben we vooral de posities en het golven geoefend. Ik ben cirkelloper ik vond het heel leuk maar ook wel lastig. De stand was 11-12 maar bij ons hadden ze een punt minder geteld dus eigenlijk was het 12-12. Het gaat eigenlijk al heel erg goed.

Ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd. Deze is op 8 oktober om 9.30 uur in de Hoepel. Kom maar eens kijken.