wedstrijdverslag HVW D1 – Olympia ’89 D2

Hoi, ik ben Fleur Daverveld.

Afgelopen zaterdag mochten wij om 13.00 uur spelen tegen Olympia ’89. Ik sta op de positie opbouw en om de wedstrijd sta ik in de goal als keeper. We gingen goed van start we stonden heel snel met 3-0 voor, bij deze stand dachten wij al dat we hadden gewonnen. Hierdoor zakte we iets terug en kon de tegenstander scoren. De ruststand was 7-6 voor ons. Lekker spannend dus.

De 2e helft ging het golven heel goed en hierdoor kwamen we op een mooie voorsprong en konden we de wedstrijd goed uit spelen en wonnen we met 18-11!!!

Op naar de volgende wedstrijd die is zaterdag om 09:30uur in de hoepel. Hopelijk tot dan!