Wedstrijdverslag Heren 3

Afgelopen zaterdag 29/10 was het weer zover, na een weekendje rust mochten de ervaren mannen van Wanroij aantreden in de Hoepel. Dit keer werden de mannen aangevuld met wat jonge goden vanuit Heren 1 en 2. De tegenstander Octopus Heren 2, uit Eindhoven, is een jonge, snelle, studentikoze ploeg met zeker minder ervaring dan de Heren 3. Na wat ballen geschoten te hebben als voorbereiding zorgde de scheidsrechter ervoor dat ze toch aan de bak moesten. Het snelle spel van Octopus bracht de Heren 3 niet van de wijs. Het “tikkie-takkie” spel werd als teniet ontvangen door de Heren. Na een kwartier stond er dan ook een 8-9 stand op het bord, mede door een aantal goals van Marius Blom, welke de bal als een torpedo strak in de kruising stuurde. Na wat wisselingen in het veld liep het even niet meer als voorheen en ging Ut Derd de rust in met een achterstand van 9-19. Maar 10 goals verschil, zeker nog te overzien aangezien er nog 30 minuten gespeeld dienden te worden met 5 wissels op de bank, 2 minder dan Octopus, moest dat zeker haalbaar zijn. De start van de 2e helft begon goed mede door een paar splijtende passes en snelle acties leekt het erop dat Octopus met 0 punten richten Eindhoven moest vertrekken. De achterstand slonk gaandeweg tot 3 doelpunten. Echter mocht het spel zich niet in deze formidabele vorm voorzetten en eiste de vermoeidheid uiteindelijk zijn tol. Octopus heeft dan nog niet zoveel ervaring maar ze kunnen wel verrekus rennen. Uiteindelijke uitslag 19-33, waarmee Eindhoven met 2 punten direct naar huis ging. Volgende week weer nieuwe kansen.