Wedstrijdverslag Dames 2

Ja daar mochten we!!!!

De wedstrijdkriebels kriebelde waar het niet gaan kon. In het kleedhok werden de wedstrijdvoorbereidingen doorgesproken. Onze coach klaar voor zijn eerste wedstrijd coachen bij dames 2, stiekeme spanning werd weg gewuifd. En ja daar stond ie: de teamtas, met smart wachten de dames wat eruit zou komen en jawel daar zagen we de nieuwe gele shirtjes het zwarte broekje. Ze werden met trots aangetrokken. En ja dit voelde goed!!!  De tactieken werden doorgesproken. En ja hoor daar gingen we, lichtelijk zwevend, met trots in ons nieuwe tenue  met ons nieuwe team, het handbalveld op.
Onze vakantiegangers en tijdelijk geïmmigreerde dames hebben non-stop op hun telefoon de media in de gaten gehouden om te weten hoe het ging hoe de wedstrijd is gespeeld en natuurlijk wat de uitslag was.

Hier komt ie….. helaas helaas de shirtjes brachten niet het gewenste geluk deze keer. Volgende keer beter. Supporters bedankt!!!
We zien jullie zondag. wij vertrekken rond 8 uur. Ja dat lezen jullie goed: 8uur smorgens!!!!! In het mooie Heeze spelen we tegen Lido. Daarna komen we natuurlijk een drankje drinken en onze bierpong kwaliteiten showen in de kantine!