Vernieuwde Webshop

HVW leden kunnen voortaan rechtstreeks op de Hummel webwinkel bestellen en afrekenen met behoud van de unieke 20% clubkorting.

Bij bestellingen tot € 25,- worden € 3,50 verzendkosten berekend, daarboven is het gratis.

Diverse momenten van het jaar (opening seizoen, Sinterklaas, Kerst, etc. zijn er speciale actieweken waarin geen verzendkosten worden berekend. Wij maken dit tijdig bekend.

Je bestelling wordt afgeleverd via SPORT 2000 van Neerven in Boxmeer. In overleg zal daar ook het HVW logo worden bedrukt. Je ontvangt een bericht zodra het daar binnen is.

SPORT 2000 van Neerven Boxmeer helpt je ook graag verder met vragen over je bestelling, passen of ruilen.