Van den Broek vertrekt bij handbalsters HVW

WANROIJ – HVW kan op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste vrouwenteam van de handbalvereniging. Frank van den Broek, op dit moment coach van de Wanroijse eersteklasser, vertrekt aan het einde van het seizoen bij de club.

Van den Broek, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij de nummer tien op de ranglijst, is op zoek naar een nieuwe uitdaging. „Het is een keuze die ik puur maak op basis van mijn persoonlijke gevoel”, vertelt de 54-jarige oefenmeester uit Venlo.

Coach Frank van den Broek. foto Ed van Alem