Nieuwe trainer Dames Senioren

Voor de Dames Senioren is trainer/coach Gerard Slegers aangetrokken. Gerard is een ervaren rot in zijn vakgebied. Hij heeft jarenlang de jeugd getraind in zijn voormalige woonplaats Someren. Als vader van twee handballende dochters maakte hij met ze de stap naar divisiehandbal. Bij United Breda viel hij gedurende het seizoen in als trainer/coach en voerde ze naar het kampioenschap en promotie naar de 2e divisie. Twee seizoenen terug trainde Gerard de dames 1 van HABO en afgelopen seizoen de dames 1 van Wittenhorst.

Gerard is als hoofdtrainer voor de hele damesgroep aangesteld. Hij zal daarbij het 1e damesteam coachen. Hij heeft meteen zijn stempel gedrukt op de voorbereiding van het komend seizoen. Mei en juni wordt er wat hem betreft nog volop getraind. Hij wil de groep goed leren kennen en kijken welke spelpatronen en posities goed bij de dames passen om ze daarmee optimaal voor te bereiden op het aankomend seizoen. Vanaf juli krijgen de dames 6 weken vakantie maar met conditionele huiswerkopgaven.

di 1-mei 19:45 – 21:00 oefenwedstrijd  Helios DS1 – HVW DS1 (Sporthal Volkel)
do 3-mei 19:30 – 21:00 Trainen voor alle dames
di 8-mei 20:00 – 21:30 Trainen voor alle dames