Loting 1e ronde bekercompetitie bekend

Gisteren is er geloot voor de 1e ronde van de bekercompetitie.

De dames 1 van Bouwcenter Centen HVW treffen in Asten de dames 2 van Niobe
De heren 1 gaan in Eindhoven de strijd aan tegen de heren 1 van Oktopus.

Deze bekerwedstrijden dienen, volgens onderstaande richtlijnen, vastgelegd te worden in de periode 12 t/m 30 november 2018.

De thuisspelende vereniging is verplicht contact op te nemen met de uitspelende vereniging. De bekerwedstrijden, met uitzondering van de finales, worden gespeeld op doordeweekse dagen (ma-vr). De aanvangstijd voor de seniorenwedstrijden moet liggen tussen 19.00 en 21.15 uur. Hier mag van worden afgeweken met toestemming van beide teams. De teamopgave is conform de teamopgave voor de zaalcompetitie, zoals aangegeven in Sportlink.

Na onderling overleg dient de afgesproken datum/tijd/locatie te worden gemeld aan het NHV zodat de bekerwedstrijd ingevoerd kan worden in Sportlink. Dit dient te gebeuren vóór 22 oktober 2018.

Het speelschema voor de beker Regio Brabant is als volgt:

• 1e ronde             12 november t/m 30 november 2018
  • 2e ronde             14 januari t/m 1 februari 2019