Lotenverkopers Grote Clubactie naar clinic Limburg Lions

Onze meest actieve lotenverkopers van de Grote Clubactie mogen al beloning voor hun inspanningen op 13 april naar een handbalclinic van Limburg Lions.

Deze eredivisieploeg uit Sittard-Geleen onder leiding van toptrainers Mark Smetz en Lambert Schuurs laten zich met diverse internationals van hun beste kant zien en zullen onze jeugdleden meenemen in een leerzame en inspirerende handbaldag.

De clinic begint om 10 uur en de locatie wordt nog nader bekend gemaakt. Alle winnende lotenverkopers ontvangen persoonlijk een uitnodiging.