Ledenwerving nieuwe stijl

Op eigen initiatief zijn een aantal dames een nieuwe ledenwervingsactie gestart die, zoals het zich nu laat aanzien, mag worden gezien als een wonderbaarlijk succes.

Geïnspireerd door soortgelijke eerdere initiatieven hebben deze dames eigenhandig de daad bij het woord gevoegd om zodoende de Wanroijse handbalkwaliteiten voor de toekomst veilig te stellen.

De technische staf ziet op de korte termijn wel een paar knelpuntjes ontstaan maar begrijpen ook dat elke vorm van talentontwikkeling bijdraagt aan een succesvolle toekomst.

Onderzoek heeft uitgewezen dat handbaltalent overdraagbaar is, dus dames alvast gefeliciteerd met de resultaten van jullie bijzondere initiatief.