HVW DS1 zetten stijgende lijn goed door

Vandaag (16/2) stond Groesbeek op het programma. Na de winst van vorige week waren we van plan deze lijn zo door te trekken!

De eerste helft was ook zeker goed van start gegaan. We stonden verdedigend ons mannetje en door het tempo in de aanvallen ontstonden er mooie acties. Aan beide kanten waren veel penalty’s gegeven waardoor beide teams daar veel doelpunten uitgehaald hebben. De ruststand was 14-9.

De tweede helft begon iets slordiger. Met wat balverlies waren we een beetje het overzicht kwijt. Groesbeek kwam iets dichterbij tot 18-14. Daarna hebben we het goed opgepakt met een eindstand van 26-20. Momenteel staan wij op de tweede plek!

Ook deze dames gaan er twee weekjes tussenuit om de polonaise te oefenen. Daarna staat ons een belangrijk wedstrijd tegen de nummer 1: GHV te wachten! Op 8 maart 14:10 hebben wij alle supporters in Wanroij nodig.

ALAAF en tot dan! Fijne Carnaval allemaal.