Boekelse heren een maatje te klein voor HVW

de heren van HVW hebben een degelijke wedstrijd gespeeld de eerste helft ging furieus van start en stonden halverwege de eerste helft ruim voor. Toen begon het toch weer even moeizaam te lopen de heren gingen een beetje slordig om met de kansen die ze wel creëerden maar niet af maakten. De ruststand was desondanks  9 – 16 in het voordeel van de heren uit Wanroij. De tweede helft was een redelijk begin wel een beetje rommelig hier en daar maar de mannen van Habo waren niet bij machte om het tij nog keren en zo speelden hvw zich naar een eindstand van 21-31 voor HVW. Ze zullen volgende week een andere tegenstander tegen krijgen. “dan zullen ze wel uit een ander vaatje moeten tappen ” aldus coach Ton Wolfs van HVW. Dan staat namelijk Zephyr uit Schijndel op het programma in Wanroij op zondag 25 oktober om 16.20 dus komt allemaal kijken.