Handbalvereniging HVW heeft een supergoede zondagmiddag

BEEK EN DONK – De handballers van HVW hebben zondagmiddag voor een davere stunt gezorgd door in Beek en Donk koploper Bedo de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen. De Wanroijse tweedeklasser van coach Hans Zwaan won met liefst 32-26.

HVW had na een helft een voorsprong van 14-11 en na rust uit naar liefst 27-17. Erik Reijnen scoorde in totaal tien treffers. In de slotfase kon HVW het zich permitteren de touwtjes te laten vieren.

ea_0212_1348_02Ook de vrouwen van HVW hadden een topdag. De laagvlieger in de eerste klasse boekte tegen middenmotor Swift Helmond de eerste overwinning van het seizoen: 30-23.

HVW kwam geen enkele keer achter en stond in de rust met 15-10 voor. Na rust liep de ploeg langzaam maar zeker verder uit.

„Deze overwinning was echt heel hard nodig”, sprak HVW-coach Frank van den Broek, die met zijn ploeg opklom naar de tiende plek op de ranglijst.