HandbalMasterz nieuwsflits

Waarom HandbalMasterz?
Samen naar een fijn en veilig sportklimaat: dát is wat wij graag willen. Sportiviteit en respect bevorderen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het vergroten van de spelregelkennis bij de spelers en coaches. Om deze kennis te verbeteren, is ‘HandbalMasterz’ geïntroduceerd.

Voor wie is HandbalMasterz?
Voor de leden, geboren in 1998, 1999, 2000 en 2001 en alle coaches bij de C-jeugd en hoger is het verplicht dat zij vanaf dit seizoen in bezit moeten zijn van een certificaat HandbalMasterz.

Vanaf dit jaar zal dit ook gecontroleerd worden. Dit betekent dat als je niet in het bezit bent van een HandbalMasterz certificaat je na 1 november niet meer kan worden toegevoegd aan het digitaal wedstrijd formulier (DWF), met als gevolg dat je niet kunt spelen.

Hoe ga ik aan de slag?
Speel je op dit moment in de A-jeugd, coach je bij de C-jeugd en hoger en heb je nog geen HandbalMasterz? Vraag dan jouw inlogcode aan bij de vereniging waar je speelt of coacht.

Ook voor andere vragen over HandbalMasterz kun je bij jouw eigen vereniging terecht. Voor meer informatie kun je terecht op onze site of kun je kijken in onze handleiding.

Ben je zelf de verantwoordelijke voor HandbalMasterz en heb je vragen? Wij hebben een simpele handleiding gemaakt om je zo goedmogelijk te kunnen helpen. Die vind je hier.