Gerrit van Kempen overleden

In verband met zijn ongeneeslijke longziekte met uitzaaiingen naar diverse botten moest Gerrit helaas eerder dit jaar stoppen met zijn passie fotografie en de website TUNNIS.NL. Overal waar wat te doen was in de regio was Gerrit de afgelopen 12 jaar met zijn camera om beeldmateriaal vast te leggen.

Gerrit was ook regelmatig aanwezig bij handbalwedstrijden van de dames 1 en heren 1. Hij was altijd zeer lovend over handbal dat hij meer dan de moeite waard vond om te bekijken. Wedstrijdspanning en veel mooie handbalacties zijn vereeuwigd op zijn website TUNNIS.NL

Met pijn in ons hart voldoen we aan Gerrit’s wens om jullie te laten weten dat hij op vrijdag 12 juli rustig, weloverwogen en zeer waardig afscheid heeft genomen van het leven. Met de uitdrukkelijke wens iedereen te bedanken en veel geluk in de toekomst te wensen. Gerrit, het ga je goed, waar dan ook….

One thought on “Gerrit van Kempen overleden

 1. gerard W. Ch. Lemmens

  De familie van Kempen mag erg trots zijn op een familielid zoals – Gerrit van Kempen – die altijd klaar stond iedereen te helpen waar hij dat kon.

  Ik wens zijn naaste familieleden veel sterkte toe in dze moeilijke tijd voor hen !

  Ik vind het heel erg jammer dat ik te laat was dit verre familielid van mij te leren kennen !

  Hij ruste in vrede,

  Gerard Lemmens
  Wadhurst, East Sussex, Engeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.