Flyers toernooi Dames 1🤾‍♀️

Het begin van het seizoen is weer gemaakt! We mochten fris en fruitig om 08:45 vertrekken naar Wijchen. Met een geïmproviseerde keepster en onze nieuwe coach Joan hebben we 3 wedstrijden gespeeld!
De eerste wedstrijd was een moeizaam begin maar de andere twee wedstrijden hebben we gewonnen.

Wij zijn op de tweede plek geëindigd, net zoals alle jeugdteams van HVW die gisteren hebben mogen handballen! Wat zijn we goed bezig. Hierdoor gaan we met goede moed beginnen aan de competitie!

Nog een paar weken trainen en dan mogen we starten.

Tot dan!! 😁