Dongen DS2 – HVW DS1

Onze eerste wedstrijd van het seizoen was tegen de dames 2 van Dongen. Een team wat gepromoveerd is vanuit de 2e klasse. Helaas waren er bij ons verschillende speelsters geblesseerd, waardoor we met een kleine selectie op pad gingen. In het begin van de wedstrijd hebben we veel ballen op de paal geschoten. Ook misten we gretigheid, zowel in de aanval als verdediging. We gingen vrij gelijk op, uiteindelijk ruststand 8-8.

De tweede helft starten we met een andere tactiek. Opnieuw was er niet genoeg gretigheid vanuit ons team, Dongen maakte hiervan gebruik. We bleven tegen een achterstand aankijken van één of twee goals. Helaas eindigde de wedstrijd ook zo; 19-17.

Onze volgende wedstrijd is zondag 8 oktober thuis om 12.10 uur tegen Helios.