De Beuk DA1 – HVW DA1

Na een lange rit kwamen we aan in Oudenbosch om een wedstrijd te spelen tegen De Beuk DA1. We hadden nog nooit tegen deze meiden gespeeld en we waren van plan om het seizoen goed te beginnen en de punten mee naar Wanroij te nemen.

We begonnen goed. De verdediging zat goed dicht en er werden veel mooie goals gescoord. De tussenstand was 1-8 in ons voordeel.

De tweede helft hadden onze coaches Karin en Mark bedacht om 1 speelster van de tegenstanders uit te dekken. Hierdoor kregen we een heel ander spel, maar nog steeds kwam de tegenstander amper door onze verdediging heen. Helaas kregen we een aantal 7 meters tegen die zij wisten te scoren. Onze wedstrijd is geëindigd in een stand van 4-12 in ons voordeel.

Volgende week spelen wij om 11:00 in Wanroij tegen Tremeg en is tevens de seizoensopening. Tot dan!