Contributie 2019-2020

Beste leden en ouders van leden,

Hierbij willen we laten weten dat de incasso van de contributie seizoen 2019/2020 omstreeks 15 november zal plaatsvinden. De contributiebedragen zijn niet gewijzigd t.o.v. voorgaand jaar. Benieuwd naar wat er wordt afgeschreven aan contributie? Klik hier. Peildatum is de leeftijd op 31 december van het huidige seizoen.

Er wordt een korting van € 10,- verrekend op de contributie voor leden van 17 jaar en ouder die op de jaarlijkse ALV aanwezig zijn geweest of zich daarvoor correct hebben afgemeld.

Met vriendelijke groet,

Bouwcenter Centen HVW