Club kalender

feb
27
do
Handbalclinic voor de basisschooljeugd
feb 27 @ 18:00 – 19:30
Handbalclinic voor de basisschooljeugd @ Sporthal de Hoepel

Beste basisscholieren van Wanroij en Landhorst,

In de carnavalsvakantie organiseren we voor alle kinderen van de basisschool, die kennis willen maken met de handbalsport, een vrijblijvende trainingsavond.

Deze clinic gaan we organiseren op donderdagavond 27 februari van 18:00-19:30 in sporthal de Hoepel.

Gedurende deze clinic wordt er per leeftijdscategorie in wedstrijdvorm geoefend en is bedoeld voor jongens en meisjes. (groep 3 tm 8)

De training is specifiek gericht op kinderen die dit jaar 6 worden tot en met 12 jaar.

Dus mocht je het leuk vinden om een keer mee te trainen en verder kennis  willen maken met deze mooie en dynamische sport, kom dan meedoen met deze clinic. Opgeven is niet nodig, neem wel je sportschoenen en sportkleren mee.

Mocht je verhinderd zijn tijdens deze dagen, maar toch graag een keer mee willen trainen, stuur dan aub een mailtje naar clinic@hvwanroij.nl  Of neem contact op via de site Hvwanroij.nl.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie HVW

feb
29
za
Mixtoernooi D/C-jeugd Constantia & HVW
feb 29 @ 18:00 – 21:00
Mixtoernooi D/C-jeugd Constantia & HVW @ de Hoepel

Beste sportliefhebbers,

De jeugdcommissies van Constantia en HVW hebben de handen ineen geslagen en gaan op zaterdagavond 29 februari een gecombineerd handbal / voetbal toernooi organiseren.

Op deze avond zal er een mixtoernooi in de Hoepel opgezet worden, waarbij er afwisselend gehandbald en gevoetbald wordt.

Deze avond is bedoeld voor de jeugdleden van beide verenigingen die op de middelbare school zitten. Voor Constantia betreft dit JO15 – JO14 – MO13 – JO13. Voor HVW betreft dit de D1, C1 en C2.

Datum en tijd: Zaterdag 29 februari van 18:00-21:00 in de hoepel.

Tot dan.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissies Constantia en HVW

mrt
29
zo
Seizoenafsluiting zaalcompetitie
mrt 29 hele dag
EK kwalificatie NED – SPA
mrt 29 @ 16:00 – 17:30
EK kwalificatie NED - SPA @ Ahoy

Op 29 maart 2020 speelt het Nederlands Dameshandbalteam de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje in Rotterdam Ahoy. In Ahoy zal plaats zijn voor een recordaantal van ruim 10.000 handbalfans die de herhaling van de WK-finale van 2019 live kunnen bijwonen. Het is de eerste keer dat een handbalwedstrijd in Ahoy gespeeld wordt.

Sjors Röttger, algemeen directeur van het Nederlands Handbal Verbond: “Wij zijn er trots op dat onze wereldkampioenen op een prachtige locatie voor zoveel fans mogen spelen. Dit is een fantastische mogelijkheid om de handbalsport bij een groot publiek te presenteren. Samen met al onze fans en verenigingen wordt dit een groot handbalfeest!”

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, vult aan: “Rotterdam kent een mooie en lange historie met het Nederlandse handbal. De Oranjedames hebben de afgelopen jaren stappen gezet naar de mondiale top met het wereldkampioenschap als geweldige beloning. De dames verdienen een groots podium als de Ahoy Arena waarbij we gaan voor een toeschouwersrecord.”

Een aantal dagen eerder, 25 maart 2020, staat de wedstrijd in Malaga op het programma. Dit is de eerste keer dat beide ploegen in actie komen na de finale op het wereldkampioenschap in Japan. Die strijd werd door Nederland gewonnen met 30-29. Naast Spanje zitten ook Oostenrijk en Griekenland in de poule van vier. Op dit moment staat Oranje ongeslagen bovenaan.

mei
1
vr
Kaderfeest
mei 1 hele dag
Kaderfeest

Voor alle leden die dit jaar actief zijn geweest als kaderlid van HVW noteer alvast in je agenda: 1 mei kaderfeest! Dit jaarlijkse topfeestje wil je toch niet missen?

mei
21
do
PSV Handbaltoernooi
mei 21 hele dag
mei
29
vr
VIOS Pinkstertoernooi Heythuysen
mei 29 – mei 31 hele dag
jun
13
za
Beach scholentoernooi
jun 13 hele dag
Scholentoernooi 13+
jun 13 @ 18:00 – jun 14 @ 15:30
okt
23
vr
Kampweekend
okt 23 @ 18:00 – okt 25 @ 16:00