Club kalender

apr
30
vr
Uiterste datum afmelden lidmaatschap
apr 30 hele dag
Uiterste datum afmelden lidmaatschap

Indien je je lidmaatschap wil beëindigen – wat wij ten zeerste betreuren – dan dient dit voor 1 mei schriftelijk te zijn doorgegeven aan ledenadministratie@hvwanroij.nl

Doe je dit niet dan kunnen wij daar geen rekening mee houden in onze zaalhuurplanning, kaderkosten, teamopgaves, afdracht bondscontributie, etc. en ben je ons weer voor een vol seizoen contributie verschuldigd, zoals vermeld in het huishoudelijk reglement.

Verder stellen wij het op prijs als je je teamgenoten en je trainer/coach persoonlijk op de hoogte brengt van je besluit om te stoppen.

Verenigingseigendommen graag via je trainer/coach terugbezorgen bij de club.

mei
27
do
40e verjaardag HVW
mei 27 hele dag
jun
18
vr
40-jarig jubileumfeest
jun 18 – jun 20 hele dag
jul
19
ma
Daags na de Tour – Wielerronde Boxmeer
jul 19 hele dag
Daags na de Tour - Wielerronde Boxmeer @ Centrum | Boxmeer | Noord-Brabant | Nederland

Als de coronacrisis is beslecht en de Boxmeerse organisatie krijgt toestemming dan zal dit jaar Daags na de Tour op 19 juli worden verreden. Als dat gebeurd dan zijn wij ook weer van de partij. We bemannen in dat geval weer als vanouds een aantal oversteekplaatsen bezetten en plaatsen alle dranghekken rondom het parcours en ruimen ze nadien weer op. Hier hebben we jullie hulp heel hard bij nodig. Als het zo ver is dan rekenen we natuurlijk op jullie want vele handen maken werk licht.

sep
18
za
Grote Clubactie
sep 18 – nov 30 hele dag