BOYS ONLY – Handball Bootcamps

Beste handballers,

Zoals je misschien al wel gelezen of gehoord hebt zijn we als NHV vorig seizoen het project “Jongens Handballen!” gestart, met als doel om het aantal handballende jongens in Nederland de komende jaren een flinke impuls te geven. Dit project begint nu op volle snelheid te komen en ook al zijn vruchten af te werpen!

Graag willen wij dit onder de aandacht te brengen van jullie leden en dan in het bijzonder jongens tussen 11 en 14 jaar. Zij worden namelijk van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de “Strong Men Handball Bootcamps” die later deze maand, verspreid over het land, gaan plaatsvinden. Deze Handball Bootcamps worden speciaal georganiseerd voor jongens uit de D- en C-jeugd (ook 10- en 15-jarigen die in de D- of C-jeugd spelen zijn welkom) en hebben vooral als doel om in deze leeftijdsgroep nieuwe jongensleden te werven. Bij elke Handball Bootcamp kunnen de deelnemers punten verzamelen voor het online scorebord op www.handbalhelden.nl. De jongens worden beloond met extra punten als zij introducés (dus niet-handballende jongens) meenemen, om zo de handbalsport onder de doelgroep jongens van 11 t/m 14 jaar bekender te maken!

De Strong Men Handball Bootcamps die in oktober plaatsvinden zijn:

• Zaterdag 21 oktober van 17:00 – 19:00 uur in Emmen (voorafgaand aan BeNeLeague-wedstrijd)
  • Zaterdag 21 oktober van 17:00 – 19:00 uur in Panningen (idem)
  • Zondag 22 oktober van 17:00 – 19:00 uur in Wognum
  • Woensdag 25 oktober van 17:00 – 19:00 in Rotterdam (voorafgaand aan de heren-interland Nederland – Griekenland)

Na deelname aan de Handball Bootcamp kunnen de jongens (meestal) aansluitend gratis een tophandbalwedstrijd kijken!

De jongens die op 1 juli 2018 bij de 80 hoogte scores staan mogen meedoen met de grote finale van alle Handball Bootcamps: de “Ultimate Strong Men Handball Bootcamp”! Hier zijn hele mooie prijzen te winnen, zoals VIP-kaarten voor een tophandbalwedstrijd inclusief meet-and-greet met tophandballers, een uitgebreid sportkledingpakket en een handbalclinic onder leiding van een tophandbalteam!

Let op; handballers krijgen voor elke introducé (niet-handballer) die zij meenemen direct 100 punten voor het online scorebord cadeau! Help jij ook mee dat de handballers zichzelf én hun vrienden, buurjongens en klasgenoten gaan aanmelden via www.handbalhelden.nl?! Alvast bedankt!

Wees er wel snel bij, want vol is vol!! (maximaal 64 deelnemers per Handball Bootcamp)

P.S.: We zijn nog op zoek naar trainers voor de organisatie van lokale Boys Only Handball Bootcamps. Hebben jullie een enthousiaste trainer die goed kan omgaan met de doelgroep jongens van 11-14 jaar? En vind hij (of zij) het leuk om af en toe in de eigen regio een lokale Handball Bootcamp te leiden? Verwijs dan a.j.b. door naar de onderstaande link voor meer informatie:

Mochten er nog vragen of ideeën zijn n.a.v. dit bericht, dan horen we dat graag via jongenshandbal@handbal.nl of 026-7071429.

Vriendelijke groet,

‘taskforce’ Jongens Handballen!,