bestuur

TAKEN EN BEVOEGDHEDEN:

• Inspirerend, richtinggevend, toezichthoudend en dienend aan de belangen van haar leden.
  • Commissies aansturen en verder ontwikkelen in lijn met het meerjarenbeleidsplan in een cultuur van respect, openheid en vertrouwen.
  • Zorgen voor eenheid in beleid, uitvoering en communicatie.
  • Zorgen voor transparante taken en verantwoordelijkheden.
  • Ontplooien en veilig stellen van voldoende financiële middelen.
  • Bewaken van de continuïteit van de vereniging op basis van voldoende ledenaanwas en doorstroming

SAMENSTELLING:

Voorzitter                                Theo Nooijen

Secretaris                                Helen van den Broek

Penningmeester                      Daphne van Bergen

Gerold van den Hoogen

Koen Robben

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Emy Hermens

email bestuur

2 thoughts on “bestuur

1. Lotte de Wild

Geachte heer, mevrouw,

Wij, Aristos dames 1, gaan in het weekend van 8 en 9 september op trainingsweekend. Alles is zo’n beetje rond, alleen wij zoeken nog een waardige tegenstander om een oefenwedstrijd tegen te spelen.
    Nu is mijn vraag of het team HVW Bouwcenter centen DS1 zin heeft om op de volgende datum een oefenwedstrijd tegen ons te spelen:

Zaterdag 8 september 2018, om 20:00u

Het adres waar we willen spelen is:

Sporthal Tivoli
    Geert Grootestraat 72
    5645 GA Eindhoven

Hopelijk lijkt het jullie leuk om een oefenwedstrijd tegen ons te spelen.
    Wil je als er (geen) interesse is dit tijdig laten weten? Bij geen interesse moeten wij ons namelijk oriënteren op iets anders.

Alvast bedankt!

Groetjes,
    Lotte de Wild

• HVWanroij

je bericht is doorgestuurd naar de trainer van de DS1. Hij zal contact met je opnemen.