Ben jij de beste lotenverkoper?

De verkoop van loten voor de Grote Clubactie is nog volop bezit. Onze jeugdleden zijn nog tot 1 november in de race voor de titel beste verkoper 2017. Ze proberen zoveel mogelijk machtigingen te scoren. Voor de winnaars liggen er leuke Hummel cadeau cheques klaar van € 30,- € 20,- en € 10,-

Iedereen die al een eenmalige machtiging heeft ingevuld en daarmee een lot heeft gekocht heel erg bedankt voor uw ondersteuning. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze club. Van de overige 20% wordt door de Grote Clubactie een landelijke loterij georganiseerd, waarbij u vele prijzen kunt winnen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000,-.

De opbrengst van de Grote Clubactie komt zoals elk jaar weer ten goede aan de jeugdleden van de club. De materialenkast in de sporthal is nodig aan vernieuwing toe en ook het kampweekend wordt hiermee weer financieel ondersteund.

Heeft u nog geen loten gekocht en wilt u graag onze club ondersteunen en meedoen met deze loterij, vraag een jeugdlid of laat het ons weten via acties@hvwanroij.nl en wij komen graag bij u langs.

Commissie Grote Club Actie