Adiós Helios!

Na de overwinningen van de afgelopen twee weken begonnen er vaste rituelen te ontstaan. De rode portemonnee met potgeld brandde al in Anneke haar broekzak en Geer had de ranglijst op groot vel afgedrukt. Onze mascotte Karin had er ook weer zin in. Na een geweldige opkomst met het team van de week, de D-jeugd, waren we er klaar voor om Helios in te pakken en het degradatiespook voorgoed te verjagen. De wedstrijd begon chaotisch en onze 4-2 dekking liep niet zo gesmeerd. Na terugschakeling naar de 5-1 kwam er weer vertrouwen in het spel, waardoor we met 10-10 de rust in gingen.

In de tweede helft vlogen de twee minuten ons om de oren, maar  zelfs dat kon ons niet weerhouden tot scoren. We werden dorstig van al dat handballen en kregen steeds meer zin in die twee beloofde drankjes. De voorsprong breidde zich langzaam steeds verder uit, maar de minuten tikten heel langzaam weg. Gelukkig hielden we stand en hield onze goalie haar mandje dicht. Uiteindelijk zetten we een mooie teamprestatie neer met een 22-17 winst!

Adiós Helios, wij gaan bier drinken in de kantine!!