Activiteiten bij eerste thuiswedstrijden

De competitie gaat alweer bijna van start! Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober worden de eerste thuiswedstrijden gespeeld in De Hoepel.

Zondag 7 oktober begint de eerste wedstrijd om 09:30. De laatste wedstrijd zal beginnen om 15:10. Er zal voor ieder team een korte en creatieve activiteit klaarstaan in de kantine. We hopen dat alle teams even langs komen voor de activiteit, maar natuurlijk ook om de andere teams aan te moedigen tijdens de wedstrijden.

Iedereen heeft al hard getraind dus kom vooral kijken naar onze jeugd en senioren, iedereen is welkom! Na de wedstrijd kun je natuurlijk de kantine in voor een hapje en een drankje.

Graag tot dan!