Uiterste datum afmelden lidmaatschap

2018-05-01T00:00:00+02:00
Kosten:
Uiterste datum afmelden lidmaatschap

Indien je je lidmaatschap wil beëindigen – wat wij ten zeerste betreuren – dan dient dit voor 1 mei schriftelijk te zijn doorgegeven aan ledenadministratie@hvwanroij.nl

Doe je dit niet dan kunnen wij daar geen rekening mee houden in onze zaalhuurplanning, kaderkosten, teamopgaves, afdracht bondscontributie, etc. en ben je ons weer voor een vol seizoen contributie verschuldigd, zoals vermeld in het huishoudelijk reglement.

Verder stellen wij het op prijs als je je teamgenoten en je trainer/coach persoonlijk op de hoogte brengt van je besluit om te stoppen.

Verenigingseigendommen graag via je trainer/coach terugbezorgen bij de club.